Jdi na obsah Jdi na menu
 


Matka na útěku

Tento příběh začíná ve středu 17. srpna 2016 večer. 
Bylo mi jasné, že Melody každou chvíli porodí. Harmony v té době měla den stará miminka a my jsme se rozhodli, že je nebudeme míchat a dali jsme Melody do vlastní klece. S ní jsme jí dali její sestru Rosie, aby se jí snadněji odcházelo. 
Obě začali okamžitě prozkoumávat klec. Vypadalo to však, že se jim v nové kleci, vzdálené od té staré asi 30 cm moc nelíbí. Rosie několikrát utekla a Melody se za ní pokoušela marně procpat velké břicho.
Dala jsem tedy klec do velké krabice. Víko jsem nechala otevřené (ani zavřít nešlo, tak velká krabice nebyla) a slepila jsem všechny 4 strany k sobě, aby se vytvořila nad klecí jakási střecha. Nebylo to perfektní zabezpečení, ale velmi dobré.
Jenže velmi dobré evidentně nestačilo.
Ráno, ve čtvrtek 18. srpna 2016 jsem klec našla ve stejném stavu, v jakém byla večer. Jídlo nebylo snědeno. kapesníků v domečku se nikdo ani nedotknul. 
Rychle jsem začala hledat myšky po celém pokoji. Už jsem si představovala, že zalezly někam do útrob starého domu a už je nikdy nenajdu. 
Potom jsem zkontrolovala klec s Harmony a jejím vrhem A. Našla jsem v ní Rosie, která se procpala z nové klece do té staré a předstírala, že se nic nestalo. Částečně se mi ulevilo. Jenže těhotná Melody byla stále ještě pryč.
Našla jsem ji v zákoutí pod skříňkou u stolu. Našla si nějaký papír na kterém teď byla krev a jedno malé novorozené miminko.
Rychle jsem dala Melody do její staré klece, kde se její miminko rychle pomíchalo s vrhem A. Potom jsem musela jít pryč, ale když jsem se vrátila, našla jsem v kleci zbytek vrhu B, další 3 krásná novorozená miminka.